Home / Algemeen / Buurtbus Wijhe-Raalte rijdt vanaf 4 september weer op volle toeren

Buurtbus Wijhe-Raalte rijdt vanaf 4 september weer op volle toeren

REGIO – De Buurtbus Wijhe-Raalte draait met ingang van 4 september weer op volle toeren. Na een jaar door corona stil te hebben gestaan, rijdt de buurtbus sinds maart weer op de werkdagen. Vanaf 4 september wordt ook op zaterdag de dienstregeling weer opgepakt.

Buurtbus 563 maakt de verbinding tussen de buurtdorpen Wijhe, Boerhaar, Broekland en Raalte. Van maandag tot en met vrijdag start de buurtbus om 6.46 uur bij de halte Wijhe-station en eindigt hier ook om 18.43 uur. De zaterdag kent een kortere dienstregeling, dan rijdt de buurtbus van 9.46 tot 17.43 uur. Op de website www.buurtbuswijheraalte.nl staat de volledige dienstregeling.
Je kan met de buurtbus reizen met je OV-chipkaart of een kaartje kopen bij de chauffeur met je pinpas. Heb je nog een oude strippenkaart? Die is nog steeds geldig! Al kan je geen nieuwe strippenkaart meer kopen, alleen een enkele reiskaart.

Lees ook

Meepraten over toekomst PCOB Heino

HEINO – De KBO-PCOB werkgroep ‘Succesvol Besturen Overijssel’ houdt op woensdagmiddag 29 september een bijeenkomst …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.