Autisme Belevings Circuits in de regio

REGIO – Hoe kunnen we autisme beter begrijpen als we het zelf niet eerst voelen? Evenmens, informele zorg voor elkaar organiseert ook dit najaar weer het ABC (Autisme Belevings Circuit). Er zijn dan, als de coronamaatregelen het toelaten, bijeenkomsten in Raalte, Olst, Ommen, Haarle, Rijssen en Wierden. Door middel van tien korte opdrachten brengt het ABC de deelnemers in de gevoelswereld van autisme. Elke opdracht probeert hen mee te nemen in de wereld van autisme met betrekking tot horen, zien, ruiken en proeven. Naderhand worden de opdrachten besproken en tips gedeeld. Er geldt een maximum van twaalf deelnemers per avond. Aanmelding (verplicht) en meer informatie via: staging2.evenmens.nl/abc of tel. 0548 638 830.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.