Afsluiting seizoen Zwembad de Welters

WIJHE – Na een periode van ruim twintig weken sluit Zwembad de Welters in Wijhe op zaterdag 4 september haar poorten. Ondanks de corona-situatie, maar dankzij een warme junimaand mocht het zwembad ruim 40.000 bezoekers welkom heten. Stichting Zwembad De Welters (SZW) kijkt dan ook met een positief gevoel terug op het afgelopen seizoen.

Om het seizoen op een bijzondere wijze af te sluiten, staan er diverse activiteiten gepland. Donderdagmiddag 2 september wordt er vanaf 17.00 uur diploma gezwommen voor de diploma’s B en C. Op vrijdag 3 september (wederom om 17.00 uur) volgen de kinderen voor het zwemdiploma A. Zaterdagochtend 4 september vanaf 9.00 uur is de Wijhese Zwemclub (WZC) aan de beurt voor het diploma zwemmen. Publiek is uiteraard welkom. De toegang is gratis.
Vrijdagochtend 3 september worden alle vroege en loyale zwemmers traditiegetrouw getrakteerd op een ontbijt met koffie/thee en jus d’ orange. Het ontbijt is tussen 7.00 en 9.00 uur en wordt mede mogelijk gemaakt door Bakkerij Jolink.
Zaterdag 4 september is het publiek natuurlijk welkom om de laatste duik van het seizoen te nemen. Ook kan het zwembadpersoneel die middag in het zwembad worden geduwd. Aansluitend tussen 16.00 en 17.00 uur staat het ‘Hond-Baasje zwemmen’ gepland. De kosten bedragen 2 euro per hond. Het baasje mag gratis meezwemmen.
Op zondag 5 september wordt het seizoen definitief afgesloten met een speciale barbecue voor alle vrijwilligers, medewerkers, bestuursleden en (hoofd)sponsors. Deze start om 16.00 uur. Alle betrokkenen zijn inmiddels uitgenodigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.