4D-spreekuren ook in de zomer

REGIO – Inwoners van Overijssel die hun omgeving mooier en groener willen maken, kunnen ook in de zomer gewoon gebruik maken van het 4D-spreekuur. 4D-makelaars zitten elke tweede donderdag van de maand klaar om ideeën met raad en daad te ondersteunen. Voorbeelden van initiatieven zijn een sociale moestuin of een beweegpark voor buurtbewoners van jong tot oud. Zie verder staging2.samenvoorelkaar.nl om meer inspiratie op te doen. Het eerstvolgende spreekuur is donderdag 12 augustus tussen 9.00 en 14.00 uur. Aanmelden kan per e-mail: info@stimuland.nl of telefonisch via mob. 06 – 13 48 85 79. Eerst meer informatie? Kijk eens op staging2.stimuland.nl/4d/.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.