3-daags nazomerweekend Tuinen De Roode Hoeve in Nijbroek

(Advertorial)

NIJBROEK – Op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 augustus viert De Roode Hoeve haar traditionele nazomerweekend. De tuinen zijn geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Dankzij de groeizame zomer bevindt de tuin zich in een prachtig groene én bloeiende staat. De grote borders zijn een ware kleursensatie en het zachtere nazomerlicht verleent een bijzondere sfeer aan zowel de intieme tuingedeeltes als aan het omringende landschap. Op één van de vele zitgelegenheden in de tuin of in de bijzondere, botanische tuinkamer kunnen bezoekers genieten van een kop koffie of thee met een versnapering.
Op de deel exposeert de Apeldoornse fijnschilderes Katarina Jankowski haar op de zomer en de natuur geïnspireerde werk en verder is er een royale keus aan (tuingerelateerde) brocante zoals bijvoorbeeld ijzeren obelisken en plantensteunen verkrijgbaar.
Ook op alle zaterdagen in september zijn de tuinen van De Roode Hoeve geopend, tot en met het dahlia-weekend op 24, 25 en 26 september. Het adres is Middendijk 14 in Nijbroek. Bel voor meer informatie naar: 0571-291670/06-34035581, email naar: info@tuinenderoodehoeve.nl of kijk op de website

staging2.tuinenderoodehoeve.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.