Zilveren speld en oorkonde van KBO Overijssel voor Anton Groot Koerkamp

RAALTE – Anton Groot Koerkamp uit Raalte heeft eind juni officieel afscheid genomen van het bestuur van de KBO Salland. Daarbij kreeg hij van het bestuur van KBO Overijssel een zilveren speld en een oorkonde als dank voor zijn grote inzet voor alles wat de KBO Overijssel, haar afdelingen en de leden aangaat.

Groot Koerkamp was van november 2012 tot maart 2016 algemeen bestuurslid van het District Salland en van maart 2016 tot en met april 2021 voorzitter van dit district met zeventien afdelingen. Verder was hij acht jaar lang algemeen bestuurslid van de Raalter afdeling van de KBO. De samenwerking met de provinciale PCOB had en heeft zijn grote belangstelling. In verband met de coronamaatregelen duurde het even voordat er officieel afscheid genomen kon worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.