Home / Algemeen / Zeskamp voor alle jongeren uit gemeente Raalte

Zeskamp voor alle jongeren uit gemeente Raalte

RAALTE – In het kader van de Summergames InSalland krijgen de jongeren uit de gemeente Raalte gedurende de zomervakantie een spectaculaire zeskamp aangeboden. Jongeren (15 tot 25 jaar) kunnen zich inschrijven met hun vriendengroep, sportteam of anderszins. Deelname is gratis.

Elke maandag- en dinsdagavond van de zomervakantie (van 12 juli tot 22 augustus) wordt er een onderdeel van de zeskamp aangeboden waarbij de teams met jongeren uit de verschillende dorpen tegen elkaar strijden om de eer en mooie geldprijzen voor het team en hun dorp. Dat gebeurt bij de locaties van de sportverenigingen in de verschillende kernen; de ene week bij VV Heino en de andere week bijvoorbeeld bij SV Broekland. De onderdelen van de zeskamp bestaan onder andere uit grote spectaculaire opblaashindernisbanen, watervolleybal, levend sjoelen en beachtennis. Elk team dient te bestaan uit tien tot vijftien personen en krijgt een eigen team t-shirt.

Opgave via www.insalland.nl.

Foto: Spel zonder grenzen dat reeds 22 jaar in Asten wordt gehouden in het laatste weekend van juni. Foto: Bram van Oosterhout

Lees ook

Gemeente Raalte helpt schulden zo snel mogelijk aan te pakken

RAALTE – De gemeente Raalte gaat samenwerken met meer partijen om zo snel mogelijk in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.