Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert in de Nicolaaskerk in Wijhe. Ze brengen hun concertprogramma ‘Wiegeliedjes en nachtmerries’. Dit programma zouden ze in het voorjaar op diverse plaatsen in het land uitvoeren, maar door de coronaregels bleek dat niet mogelijk. Nu het wel weer mag, komen ze het graag in Wijhe laten horen.

Het wordt een heel gevarieerd en vrolijk concert in het teken van wiegeliedjes. De beide musici (Sinje zingt, David bespeelt de luit) zijn van veel markten thuis. Het programma gaat van de renaissance via de Duitse romantiek naar traditionele Japanse, Turkse en Israëlische muziek. Met haar natuurlijke onbevangenheid maakt Sinje veel indruk. David speelt daarnaast ook solo enkele stukken. Ook hedendaagse muziek komt langs.
Het concert begint om 19.30 uur en duurt ongeveer een uur. Inloop vanaf 19.10 uur. De toegang is gratis. Na afloop is er een collecte voor de musici en de onkosten. In verband met de coronaregels is aanmelding vooraf verplicht. Dat kan via staging2.vriendennicolaas.nl (onder actueel). Er is plek voor maximaal 75 bezoekers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.