Weer Houtdorp in Haarle

HAARLE – Van maandag 19 tot en met donderdag 22 juli vindt het Houtdorp Haarle plaats. Alle kinderen uit Haarle (vanaf 4 jaar tot de basisschoolverlaters) mogen weer hun eigen hutten timmeren bij de oude schaapskooi aan de Paltheweg.

De kinderen worden op maandagochtend in tien groepen verdeeld. Het comité stelt zelf de groepen samen met kinderen van jong tot oud; zodat er een goede mix is. Elke groep krijgt twee tot drie leiders toegewezen en met hun groep zullen ze dus strijden om de titel ‘mooiste hut’ van het houtdorp. Daarnaast is er uiteraard weer een groot omlijstend programma.
Op de woensdagavond is bovendien iedereen vanaf 19.00 uur welkom om de hutten te bekijken. De mooiste hut wordt op deze avond bekend gemaakt.
De donderdagochtend is bedoeld voor de opa’s en oma’s van de kinderen. Vanaf 10.00 uur zijn zij van harte welkom op het terrein.
Het houtdorp is een begrip in Haarle, veel mensen zijn erbij betrokken. Tijdens de week zelf zijn er dagelijks zo’n vijftig vrijwilligers aanwezig. Dit jaar gaat alles alleen een klein beetje anders. Zo moeten alle volwassenen zich vooraf laten testen of volledig gevaccineerd zijn, willen ze meedoen aan het houtdorp of de hutten komen bekijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.