Wandelingen voor partners van volwassene met autisme

REGIO – Evenmens start met wandelingen voor partners van een volwassene met autisme. De eerste is gepland op dinsdag 20 juli bij Restaurant de Sallandse Berg aan de Grotestraat 285 in Nijverdal. Aanvang is om 19.30 uur. Een dag later, op woensdag 21 juli is er om 10.00 uur een wandeling vanaf Infocentrum IJssel in Den Nul. De wandelingen duren ongeveer een uur. Daarna is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een kopje koffie of thee. “Door te delen wat er speelt of vragen te stellen als die er zijn, kunnen mensen elkaar versterken. Onze ervaring is: erover praten kan helpend zijn”, legt consulente Herma Spoolder uit. De wandelingen vinden plaats in kleine groepjes, volgens de richtlijnen van het RIVM. Deelname is gratis. Aanmelden is verplicht en kan via: staging2.evenmens.nl/wandelingenASS of bel 0548 638 830. Iedereen uit het werkgebied van Evenmens is welkom om mee te wandelen (ook uit de gemeenten Raalte en Olst-Wijhe).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.