VVD eert wethouder Melenhorst; twee keer in landelijke top 50 beste bestuurders

RAALTE – Maandag 12 juli heeft de VVD tijdens een drukbezochte bijeenkomst de Raalter wethouder Dennis Melenhorst in het zonnetje gezet. In 2020 werd Melenhorst voor het eerst door zijn medebestuurders in het land gekozen tot de landelijke top 50 van beste lokale bestuurders; begin dit jaar werd duidelijk dat de VVD-wethouder ook dit jaar een plek bij de beste bestuurders van Nederland had bemachtigd.

Tot vorig jaar haalde nog nooit een wethouder van de gemeente Raalte deze landelijke top 50, een prestigieuze verkiezing onder de bijna tweeduizend bestuurders (gedeputeerden, Commissarissen van de Koning, burgemeesters, waterschapsbestuurders en wethouders) in Nederland.
Melenhorst kreeg bloemen overhandigd van Piet Pont, erelid van VVD Raalte en eerder ruim 18 jaar raadslid. “Twee keer op rij in de top 50, een unieke prestatie van onze wethouder, en ongekend in de historie van Raalte”, zo zei Pont.
De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het adviesbureau Necker van Naem (in opdracht van Binnenlands Bestuur). Dat schreef in een toelichting: “De deskundigheid en daadkracht van wethouder Melenhorst worden gezien door vele medebestuurders. Hij zet het bedrijfsleven echt op de kaart binnen onze gemeente en regio. De wethouder is enorm betrokken en zet al zijn ervaring en kennis in om de economie binnen Raalte én regio naar een hoger plan te trekken”.

Foto: Wethouder Melenhorst ontvangt bloemen van VVD-erelid Piet Pont.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.