Vossenjacht van Team Houtdorp Olst

OLST – Team Houtdorp Olst houdt op woensdag 18 augustus een vossenjacht. Alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar en hun ouders kunnen meedoen. De vossenjacht duurt van 18.30 tot 20.30 uur. Graag opgave als groep van maximaal zes personen (onder wie minimaal één volwassene). Dat kan via houtdorp-olst@outlook.com (voor 4 augustus). Verzamelen in het park in Olst waar ook altijd het houtdorp plaatsvindt. Voor de winnaars zijn er prijsjes. Team Houtdorp Olst is ook nog op zoek naar ‘vossen’. Zin om mee te helpen? Meld je dan aan via het eerder genoemde mailadres. Zie verder Houtdorp Olst op Facebook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.