Home / Algemeen / Voorwaarden Rood voor Rood kavels Marissink online

Voorwaarden Rood voor Rood kavels Marissink online

RAALTE – De gemeente Raalte start na de zomer met de uitgifte van Rood voor Rood kavels in uitbreidingsplan Marissink in Nieuw Heeten. Het betreft vier kavels voor een vrijstaande woning. Om in aanmerking te komen voor één van deze Rood voor Rood kavels moet 1.000 vierkante meter aan leegstaande agrarische bebouwing in het buitengebied de van gemeente Raalte worden gesloopt.
Om in aanmerking te komen voor een Rood voor Rood kavel moet aan nog een aantal andere voorwaarden worden voldaan op het moment van inschrijving. Deze voorwaarden zijn inmiddels te vinden op www.raalte.nl/marissink. Wethouder Wout Wagenmans: “Kopers mogen zelf hun architect en aannemer kiezen. Nu de grondprijzen en uitgiftevoorwaarden vastgesteld zijn, ontstaat voor belangstellenden duidelijkheid over de voorwaarden waaronder een Rood voor Rood kavel kan worden verkregen.”
Na de zomer volgt een inschrijfperiode van drie weken. Geïnteresseerden kunnen zich dan online inschrijven via de eerder genoemde link. De kaveltoewijzing vindt via loting plaats. Voor meer informatie mail naar info.bouwkavels@raalte.nl.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.