Home / Algemeen / Voorleestent ook naar Lemelerveld

Voorleestent ook naar Lemelerveld

DALFSEN – Bibliotheek Dalfsen en Saam Welzijn trekken deze zomer met een voorleestent door Dalfsen, Nieuwleusen en Lemelerveld. Elke maandag, dinsdag en donderdag wordt er in die drie plaatsen tussen 13.00 uur en 15.00 uur voorgelezen. Van Dikkie Dik tot De verschrikkelijke badmeester, van Aadje piraatje tot Superjuffie. Er is voor elk wat wils. Bibliotheek Dalfsen wil op deze manier het lezen ook in de zomervakantie onder de aandacht brengen. De voorleestent staat op de donderdagen 15, 22 en 29 juli en 5, 12 en 19 augustus bij de speeltuin bij de Driepuntsbrug in Lemelerveld.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.