Home / Algemeen / Voedsalland Boerenmarkten in Luttenberg

Voedsalland Boerenmarkten in Luttenberg

LUTTENBERG – Museum De Laarman in Luttenberg presenteert op de zaterdagen 24 en 31 juli en 7 augustus de Voedsalland Boerenmarkten. Ondernemers uit Salland bieden hun eigen oogst-, bedrijfs- en streekproducten aan; denk aan: zuivel, kaas, groente, honing, vlees, bier, wijn, jam en andere lekkere producten. De markt is in drie jaar uitgegroeid van een klein evenement met zes kramen naar een markt met een gevarieerd aanbod en vijftien kramen. Op het binnenplein is een terras ingericht. Voor de kinderen is er ruimte om hun eigen spulletjes te verkopen op de matjesmarkt en in de kinderkeuken kunnen zij zelf een pannenkoek of pizza bakken. De Voedsalland Boerenmarkten duren telkens van 10.00 tot 14.00 uur. Aanmelden voor een eigen plekje op de matjesmarkt kan via e-mail activiteiten@delaarman.nl.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.