Vijf levensloopbestendige woningen in nieuwbouwplan Salland II

RAALTE – The Citadel Company en bouwbedrijf Hoogeslag gaan vijf levensloopbestendige woningen realiseren in nieuwbouwplan Salland II. De gemeente had een aantal lokale partijen gevraagd om een ontwerp voor de woningen aan de Hoenlo in te dienen. De inzending van The Citadel Company in Heino werd als beste beoordeeld. Het architectenbureau gaat samenwerken met bouwbedrijf Hoogeslag in Raalte.

De inzendingen werden beoordeeld op vooraf gestelde criteria, zoals de mate van levensloopbestendigheid, duurzaamheid, uitstraling en prijs/kwaliteitverhouding. Wethouder Wout Wagenmans: “Het ontwerp van The Citadel Company kent diverse levensloopbestendige keuzemogelijkheden en sluit goed aan op de bestaande stedenbouwkundige structuur. De woningen krijgen een aardwarmtepomp en worden gebouwd met onderhoudsvriendelijke materialen.”
De gemeente Raalte verkoopt de grond aan The Citadel Company en bouwbedrijf Hoogeslag. De woningen zullen naar verwachting in het voorjaar van 2022 worden gerealiseerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.