Vader en zoon Mosterd pakken eerste en derde plek bij Broeklandse EK-Pool

BROEKLAND/WIJHE – Gary Mosterd uit Wijhe heeft de Broeklandse EK-Pool gewonnen. De familie Mosterd lijkt verstand van voetbal te hebben, want Gary’s zoon Rick ging met de derde prijs aan de haal. Zo ging het grootste deel van de prijzenpot naar Wijhe. Michel Boscher uit Raalte werd tweede. In totaal deden 528 mensen mee aan de pool

“Tot op het laatste moment was het in de Broeklandse Pool minstens net zo spannend als tijdens de EK wedstrijden”, zo laat de organisatie weten. Inmiddels zijn alle winnaars door de organisatie voorzien van de beloofde geldprijs, een bos bloemen en uiteraard een vermelding in de ‘walk of fame’ van de Broeklandse Pool. De organisatie bracht ook een bezoek aan de hekkensluiter: Britt Wolfkamp. Zij kreeg een kleine troostprijs. Toby de Haan uit Broekland kreeg ook nog een prijs. Hij stond op nummer 1 na de voorrondes. De volledige uitslag is te vinden op staging2.broeklandsepool.nl. De organisatie van de Broeklandse Pool gaat zich nu voorbereiden op het WK dat eind 2022 gespeeld wordt in Qatar.

Gary Mosterd (rechts) neemt de hoofdprijs in ontvangst uit handen van Jan in ’t Veld van de Broeklandse EK-Pool.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.