Home / Algemeen / Tuinen van Salland weer geopend

Tuinen van Salland weer geopend

REGIO – Tuineigenarencollectief De Tuinen van Salland opent op zondag 1 augustus weer de poorten voor het publiek. Het gaat om de tuin van Nynke Atsma in Luttenberg, Huys Beukenroode in Raalte, de Tuinen van Ruim Zicht op de Elshof, de Tuin van Fortmond in Olst en de Sallandse Landschapstuin in Heino. Tussen 11.00 en 17.00 uur is iedereen welkom. De entree bedraagt 5 euro per tuin (inclusief koffie/thee en iets lekkers). Voor meer informatie zie: www.tuinenvansalland.nl.

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.