Tricklebolt keert terug met tweede drive-in show

LEMELE – De Sallandse band Tricklebolt presenteert op zaterdag 14 augustus opnieuw een drive-in concert in Lemele. Vorig jaar hadden de mannen misschien wel de landelijke primeur en dat beviel zo goed dat ze het nog een keer weer over doen. Met dan een nieuw live album op zak (een registratie van het eerste drive-in concert) en groter qua opzet.

Gitarist Tim Kampman vertelt: “De drive-in bleek veel meer dan slechts een coronaproof concertalternatief te zijn. Het werd een avond waar de streekeigenheid volop tot bloei kwam, in een heerlijk zomers festivalsfeertje. Een verrassend multicultureel publiek denderde pronkend met hun voertuigen die wei in. Van bikers tot boeren, van buitenlui tot hippies en alles daar tussenin. Een plek voor iedereen die daar met dezelfde passie kwam: samen genieten van outdoor livemuziek. Er was enorm veel animo voor en de sfeer van zo’n drive-in paste ons zó goed; dat moesten we gewoon echt vaker doen! Dit jaar mogen we gelukkig méér mensen welkom heten, maar niet te massaal, het blijft nog steeds een gemoedelijk en intiem feest in een weiland.”
Het memorabele drive-in concert van 2020 werd door Tricklebolt vastgelegd op hun nieuwe livealbum ‘Live at the Drive In’, dat op 13 augustus, de dag voor het tweede drive-in concert, verschijnt bij platenlabel Goomah Music.
De locatie is hetzelfde weiland als waar het eerste concert plaatsvond (Zandeinde 1 in Lemele). Bezoekers dienen naast hun ticket ook een vaccinatiebewijs of een negatieve testuitslag (QR-code) te laten zien. Kaarten zijn per direct te koop via staging2.tricklebolt.nl. Tickets zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar, dus wees er snel bij.

Foto: Robert Westera

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.