Tim Knol en voorleesavonden in het Lommerrijk

LUTTENBERG – Tim Knol verzorgt op zaterdag 3 juli een optreden in Amfitheater het Lommerrijk in Luttenberg. De bekende singer-songwriter heeft muzikaal gezien meerdere gezichten. Hij speelt vaak met bands, had een eigen garagerockproject en treedt ook solo op. Recentelijk bracht hij de nieuwe single ‘Wandering Heart’ uit, die flink is beïnvloed door Creedence Clearwater Revival. In het amfitheater treedt hij solo op. Aanvang is om 19.30 uur. Kaarten kosten 20,50 euro (inclusief consumptie).

Daarnaast presenteert het amfitheater de komende weken, een aantal voorleesavonden. Met ingang van woensdag 7 juli komt elke week een Luttenbergse voorlezer met een mooi prentenboek naar het theater om daar voor te lezen aan jong en oud. Juf Gerda Keijzer trapt die avond af met het boek ‘Nog 100 nachtjes slapen’ van Milja Praagman; op 14 juli volgt José Zwakenberg (van de peuterspeelzaal) met ‘Het spookt bij Madame Rat’ van Thera Koppens; op 21 juli Richard Alfring (van de Coop in Luttenberg) met ‘De neuzenwinkel van mevrouw Snoezelmans’ van Marianne Busscher en tenslotte op 28 juli Gerard Oosterlaar (Höllenboer) met ‘Nijntje op de fietse’ van Dick Bruna (door Gerard vertaald in het Sallands). Aanvang is telkens om 18.30 uur.Bezoekende gezinnen krijgen allemaal het prentenboek ‘Max en de Maximonsters’ aangeboden. De voorleesavonden worden georganiseerd in samenwerking met boekhandel Bruna in Raalte en Bibliotheek Salland. Er liggen telkens kleden voor het podium, waar de kinderen (eventueel) op mogen zitten. Daarnaast wordt ook een liedje gezongen onder leiding van Mariëlle Verhoef. Een vrije gift wordt op prijs gesteld. Zie verder staging2.amfitheaterhetlommerrijk.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.