Home / Algemeen / Schilderijen van Wim Schrijver in De Mozaïek

Schilderijen van Wim Schrijver in De Mozaïek

LEMELERVELD – Wim Schrijver uit Dalfsen exposeert tot vrijdag 10 september een selectie van zijn schilderijen in kulturhus De Mozaïek in Lemelerveld. Schrijver werkte zijn hele leven als huisschilder en besloot vlak voor zijn pensioen om ook de fijne penseel ter hand te nemen. Hij bekwaamde zich in het fijnschilderen. Zijn schilderijen zijn realistisch. Schrijver laat zich graag inspireren door de monumenten en de natuur rondom Dalfsen. Zie verder https://sites.google.com/view/wimschrijver.

Lees ook

Gemeente Raalte helpt schulden zo snel mogelijk aan te pakken

RAALTE – De gemeente Raalte gaat samenwerken met meer partijen om zo snel mogelijk in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.