Sallandse teams halen met Homeride bijna 37.000 euro op

WIJHE/LUTTENBERG – Twee Sallandse teams namen het afgelopen weekend deel aan de Homeride, een jaarlijks fietsevenement om geld in te zamelen voor Ronald McDonaldhuizen in Nederland. Zij hadden zich tot taak gesteld om binnen 24 uur in totaal 500 kilometer te fietsen. Dat kon als team tegelijk, maar ook in deelgroepjes. De actie van Tommie’s Bike Team uit Wijhe bracht dik 14.000 euro op; die van het Luttenbergse team dik 22.500 euro (en de teller loopt nog). In Wijhe (foto) deed burgemeester Ton Strien een woordje bij de start; in Luttenberg burgemeester Martijn Dadema. Daar was bovendien een livestream geregeld waarmee de kijkers en luisteraars thuis op de hoogte werden gehouden van de verrichtingen van de wielrenners (en handbiker). Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.