Rondje Gastvrij Wijhe weer verkrijgbaar

WIJHE – De fietskaart Rondje Gastvrij Wijhe is weer verkrijgbaar. Vorige zomer werd de kaart voor het eerst uitgegeven. Het betreft een route van 64 kilometer die door de hele gemeente gaat. Wie de route van 64 kilometer te lang vindt, kan er ook voor kiezen om die in twee etappes te rijden: de noordelijke route richting Windesheim is 36 kilometer, de zuidelijke naar Olst 41 kilometer. Rondje Gastvrij Wijhe is verkrijgbaar voor 2,95 euro bij diverse ondernemers, waaronder Albert Heijn, BijSchulten, Bakkerij Jolink en Primera.
Bij horecagelegenheden Eet- en drinklokaal De Slinger, Café De Oranjerie en ’t Proathuus in de Langstraat en Galerie Brasserie 1703 aan de Molenbelt bevinden zich oplaadpunten voor de elektrische tweewielers.

Foto: Jan Amse

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.