Home / Sallandcentraal / ProWork Salland Open bij TC Mariënheem

ProWork Salland Open bij TC Mariënheem

MARIËNHEEM – Tennis Club Mariënheem houdt dit jaar van maandag 6 tot en met zondag 12 september het KNLTB tennistoernooi ‘ProWork Salland Open’ voor dubbels. De wedstrijden op park Essenbree beginnen op werkdagen om 18.30 uur. De finales worden zaterdag en zondag overdag gespeeld. Meedoen is mogelijk in verschillende speelsterktes en categorieën: damesdubbel, herendubbel en gemengd dubbel. Iedereen die lid is van een tennisvereniging en staat ingeschreven bij de KNLTB (tennisbond) kan meedoen. De deelnamekosten bedragen 8 euro per persoon. Opgave via www.toernooi.nl en www.tcmarienheem.nl. Daar is ook meer informatie over het toernooi te vinden.

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.