PLUS Van den Hoven hoofdsponsor jeugd bij SC Overwetering

OLST – PLUS Van den Hoven in Olst is vanaf volgend sportseizoen de hoofdsponsor van alle jeugdteams van SC Overwetering. PLUS Van den Hoven is hiermee de eerste hoofdsponsor jeugd uit de geschiedenis van de sportclub. Dit betekent onder andere dat de handbal- en voetbaljeugd de komende vier jaar in hetzelfde tenue spelen, met het PLUS Van den Hoven-embleem op de borst. Een historisch moment volgens voorzitter Mark van Gurp: “Het is voor het eerst dat het gelukt is een hoofdsponsor te vinden voor al onze jeugdteams. Daar zijn we ook best een beetje trots op.” Dick van den Hoven, de kersverse eigenaar van de Olster PLUS, vind het belangrijk om iets te doen voor de lokale samenleving. Dick: “Sportclub Overwetering is als grootste sportvereniging uiteraard een belangrijke schakel in het dorp. Daarnaast vond ik hun motto ‘Samendoen’ mooi en een goede insteek om deze verbintenis met elkaar aan te gaan.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.