Openingsweekend Maïsdoolhof in Lemelerveld

LEMELERVELD – Het Groot Sallands Maïsdoolhof bij Op Ons Boerenerf in Lemelerveld gaat op zaterdag 10 juli weer open. Vanaf dan is het ook mogelijk om weer mee te doen aan de Boer’n Xpeditie. Daarbij gaan kinderen op pad met een eigen boerenpaspoort met opdrachten, spelletjes en weetjes over de boerderij. Geef ook zeker de kalfjes een flesje melk. Het maïsdoolhof is dit jaar weer totaal anders en ook zijn er nieuwe opdrachten. Iedereen die tijdens het openingsweekend (zaterdag 10 en zondag 11 juli) naar het boerenerf komt, maakt kans op een leuke prijs. Daarnaast zijn er nog meer speelactiviteiten, zoals onder andere een springkussen, skelters en een kleurplaatwedstrijd. Bij de uitgang krijgen alle kinderen nog wat lekkers. Speciaal tijdens deze zomer is er de zomerdeal. Voor 6,50 euro per persoon kun je op Xpeditie over de boerderij én speuren in het maïsdoolhof. Op ons Boerenerf aan de Vilstersestraat 28 is vanaf 10 juli dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.