Home / Sallandcentraal / Open Tuinenweekend van Groei en Bloei

Open Tuinenweekend van Groei en Bloei

REGIO – Negen leden van Groei en Bloei afdeling Salland stellen op zaterdag 10 en zondag 11 juli hun tuinen open voor het publiek. De toegang is gratis en beide dagen zijn de tuinen geopend van 10.30 tot 17.00 uur. De tuinen liggen onder andere in Raalte, Lemelerveld en Nijverdal. In een tuin in Heeten is er ook een expositie van keramiek te zien. Geen een tuin is hetzelfde. De eigenaren zijn van harte bereid om de bezoekers meer informatie te geven over hun tuin, de planten, voeding en onderhoud. Zie verder www.salland.groei.nl. Daar zijn alle adressen te vinden.

Lees ook

Wereldwinkel Heino in actie voor coronahulp in Nepal

HEINO – Wereldwinkel Heino heeft besloten om 10 procent van de maandomzet van augustus rechtstreeks …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.