Home / Cultuur / Open dag bij atelier Eck-Art

Open dag bij atelier Eck-Art

OLST – Atelier Eck-Art in Olst houdt op zondag 18 juli een open dag. Die vormt de aftrap van het nieuwe cursus- en workshopseizoen. De deuren zijn geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Naast de bekende workshops boetseren, mozaïek, paverpol en ArtClay Silver is er een in samenwerking met Alice- in- Art een serie portretworkshops (met houtskool) opgezet en een basiscursus realistisch fijnschilderen. De bezoekers van de open dag kunnen er desgewenst meer informatie over krijgen. Tevens is er een tentoonstelling van paverpol/powertex beeldjes, keramiek en Art Clay Silver sieraden met uitleg en informatie over de respectievelijke workshops. Uiteraard worden de coronaregels in acht genomen. Atelier Eck-Art is te vinden aan de Haereweg 10 in Olst, mob. 06-10169995.

www.eck-art.nl

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.