Home / Cultuur / Nieuwe single van The Damned Few

Nieuwe single van The Damned Few

HAARLE – De (grotendeels) Haarlese bluesrockband The Damned Few heeft vorige week de nieuwe single ‘Why’ gepresenteerd. De tekst van het nummer handelt over een relatie die niet fijn is afgelopen. Zangeres Dion Legebeke is in de bijbehorende clip op oorlogspad. Het appartement van de ex moet het ontgelden. En, althans daar heeft het schijn van, hijzelf ook. Niet voor niets loopt Dion gedurende de clip met een bebloed gezicht. De single vormt een voorproefje van de nieuwe EP ‘Black Blooded Woman’. De band begeeft zich muzikaal ergens in het grensgebied tussen blues, rock en hardrock. The Damned Few bestaat naast Dion uit gitarist Michiel Jansen, drummer Piero Sestu en bassist Jaap Schrijver.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.