Nieuwe single van The Damned Few

HAARLE – De (grotendeels) Haarlese bluesrockband The Damned Few heeft vorige week de nieuwe single ‘Why’ gepresenteerd. De tekst van het nummer handelt over een relatie die niet fijn is afgelopen. Zangeres Dion Legebeke is in de bijbehorende clip op oorlogspad. Het appartement van de ex moet het ontgelden. En, althans daar heeft het schijn van, hijzelf ook. Niet voor niets loopt Dion gedurende de clip met een bebloed gezicht. De single vormt een voorproefje van de nieuwe EP ‘Black Blooded Woman’. De band begeeft zich muzikaal ergens in het grensgebied tussen blues, rock en hardrock. The Damned Few bestaat naast Dion uit gitarist Michiel Jansen, drummer Piero Sestu en bassist Jaap Schrijver.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.