Nieuwe single en clip van Bökkers: Waart Oe

HEINO – De nieuwe line-up van Bökkers heeft vorige week vrijdag de nieuwe single ‘Waart Oe’ gelanceerd. Deze waarschuwingskreet vormt een voorproefje van de nieuwe tour, die als alles goed gaat, in oktober van start gaat.

De nieuwe single is geschreven door de gehele band. “Vanaf nu te beluisteren op Spotify en omdat we zo alderbastend trots zijn op het resultaat maakten we er ook een heule vette clip bij”, zo laten de mannen van Bökkers zelf weten. Deze is te zien op YouTube want: “Wat ie ziet is wat ie kriegt en wat ie kriegt is wa’j verdient.”
De band bestaat naast boegbeeld zanger/gitarist Hendrik Jan Bökkers uit gitarist Jim Zwinselman, drummer Stef Hoekjen, bassist Bart Petter en toetsenist Jeroen Sweers. Eerder verscheen van hun hand al de single ‘Noabers’.
De ex-leden van Bökkers zijn ondertussen ook bezig met nieuwe muzikale avonturen. Van Pronk, het project van bassist Arjan Pronk, verscheen vorige week donderdag de single ‘Gin’ Blues’. Drummer Jeroen Hobert en gitarist Erik Neimeijer hebben zich samen met bassist Sebastiaan van Olst en gitarist Pieter Holkenborg verenigd in de band The Kapsones. Het eerste album ligt inmiddels al klaar en volgens de band belooft dat muziek in de geest van the Clash, the Stooges en Oasis, maar natuurlijk wel gewoon in hun eigen dialect. De eerste nummers staan inmiddels ook op Spotify en YouTube.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.