Muzikale carrousel bij wijkcentra in Raalte

RAALTE – De drie wijkcentra van Raalte, de Buut, de Noaber en Centraal Hart, bieden een muzikale, culturele carrousel aan voor de buurtbewoners. Het komende half jaar krijgen plaatselijke muzikanten en zangers maandelijks een podium. Erwin Nyhoff en Annet Nikamp bijten op donderdag 29 juli het spits af.

“Dit om de sociale en culture contacten te herstellen en te verbeteren, vooral voor diegene die het laatste jaar door corona de contacten zijn verloren”, zo laten de wijkcentra weten. “De optredens bieden een mogelijkheid om de draad weer op te pakken, om anderen te ontmoeten en weer deel te nemen aan het buurtcentrum.”
De optredens zijn gratis toegankelijk, maar als gevolg van RIVM maatregelen is er een maximaal aantal gasten vastgesteld. Daarom is aanmelding bij het desbetreffende buurtcentrum noodzakelijk. Via e-mail kan men een entreekaartje aanvragen; dit is inclusief een consumptie. Bij goed weer in de zomermaanden zijn deze optredens buiten bij de buurtcentra op de terrassen.
De optredens worden mede mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van de gemeente Raalte, provincie Overijssel en de Kracht van Salland.
Donderdag 29 juli zijn de eerste optredens. Erwin Nyhoff treedt tussen 15.00 en 16.00 uur op bij de Buut en van 19.00 tot 20.00 uur bij Centraal Hart. Annet Nikamp is tussen 19.00 en 20.30 uur te gast bij de Noaber.
Voor meer informatie en opgave mail naar: a.boekhorstte@zgr.nl (de Noaber); i.elsman@zgr.nl (de Buut) en h.hoeksma@carinova.nl (Centraal Hart).

Erwin Nyhoff. Foto: Robert Westera

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.