Home / Nieuws / Miny Holterman neemt na meer dan 40 jaar afscheid als trainster Hevo

Miny Holterman neemt na meer dan 40 jaar afscheid als trainster Hevo

HEINO – Miny Holterman is na meer dan veertig jaar gestopt met het geven van training aan de jeugd van Hevo Heino. Alle huidige Hevo damesleden vanaf de C-jeugd tot dames 1 hebben de eerste volleybalstappen gezet bij Miny. Ze had altijd de voorkeur voor de jeugd, maar als de vereniging een beroep op haar deed, dan viel ze ook tijdelijk in bij de senioren. Afgelopen zaterdag was haar laatste training en daarbij werd ze door dames 1 en meisjes A1 verrast met bloemen en bedankt voor haar jarenlange inzet voor de vereniging. Ze gaf aan nog vaak op zaterdag bij de wedstrijden aanwezig te zijn.

Lees ook

Valvetronic Brassband op herhaling in Bostheater Ommen

OMMEN – Vergeet ‘Dansen met Jansen’, daar komt helemaal niets van terecht. Het wordt ‘Dansen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.