Midzomerfeest: even onwennig, maar al snel weer als vanouds

MARIËNHEEM – Hij wil er kort over zijn. Op de vraag hoe het Midzomerfeest in Mariënheem was, antwoordt Dennis Nijland namens de organisatie: ‘Nou, erg mooi, geslaagd!” En ook de bezoekersaantallen vielen, zoals hij het verwoordt, 100 procent mee. “Andere jaren weet je wel zo’n beetje wat je kunt verwachten, maar dit jaar was de grote vraag in hoeverre de coronamaatregelen invloed zouden hebben. Maar dat ging goed. Vrijdag hadden we denk ik zo’n 750 bezoekers, zaterdag over de hele dag tweeduizend, waarvan er ’s avonds zo’n 1600 over bleven en zondag hadden we zo’n achthonderd man.” Wat de meeste indruk op hem maakte? “Nou, twee dingen. Ten eerste de jeugd onder de 12. Heel mooi om te zien hoe blij ze waren dat ze weer naar een kermis konden. En ten tweede de vrijdagavond. Het begon onwennig. Mag je nou weer mensen omhelzen? Je zag mensen in het begin rondkijken. Maar rond een uurtje of twaalf was het weer helemaal als vanouds!”
Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.