Lennon & McCartney en Coco kan het in het Lommerrijk

RAALTE – Aankomend weekend presenteert het Hoftheater twee voorstellingen in het Lommerrijk in Luttenberg. Op zaterdag 10 juli nemen de muzikanten Jop Wijlacker en Dennis Kolen het publiek mee terug in de tijd met de muziek van John Lennon en Paul McCartney. Zondag 11 juli volgt de voorstelling ‘Coco kan het’, naar het gelijknamige prentenboek van het jaar.

Na vier succesvolle jaren met hun voorstelling ‘Sounds of Silence’ hoefden muzikanten Jop en Dennis niet lang na te denken over de logische vervolgstap. Ze groeiden beide op met de songs van het legendarische schrijversduo John Lennon en Paul McCartney (The Beatles). De twee nemen de luisteraars mee op reis langs het beroemde ‘Strawberry fields’, via de slaapkamer van Paul McCartney waar ze hun eerste hits schreven, langs de kroegen van Hamburg en uiteindelijk ‘Across the Universe’. Met beelden anekdotes en persoonlijke verhalen geven Wijlacker en Kolen een nieuwe kijk op de tijdsbepalende songs. De voorstelling ‘Lennon & McCartney (Acoustic)’ begint om 20.15 uur. Kaarten kosten 19,50 euro.
Op zondag volgt ‘Coco kan het (2 )’, een vrolijke peutervoorstelling gebaseerd op het gelijknamige boek van Loes Riphagen. Het boek is bekroond tot prentenboek van het jaar 2021. Het verhaal handelt over vogel Coco, die voor het eerst gaat vliegen en dat is natuurlijk best spannend. De voorstelling wordt gebracht door Katiuscia Principato. Zij speelt elk jaar met de Voorleesdagen een interactief, spannend en muzikaal feestje in een kleurrijk decor. De voorstelling wordt twee keer opgevoerd. De eerste om 11.00 uur is uitverkocht, maar voor de tweede om 14.00 uur zijn nog kaarten (à 10 euro) verkrijgbaar. Zie verder staging2.hoftheater.nl.

Jop Wijlacker en Dennis Kolen. Foto: Selin Gholonian

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.