Home / Algemeen / KBO Heino pakt activiteiten weer op met geslaagde klootschietmiddag

KBO Heino pakt activiteiten weer op met geslaagde klootschietmiddag

HEINO – De KBO Heino heeft vorige week woensdag, na vele maanden waarin niks kon en mocht, een sportmiddag gehouden. Zo’n vijftig deelnemers verzamelden zich die middag bij restaurant de Veldhoek in Heino om te gaan klootschieten. Ook de leden van zusterbond PCOB waren uitgenodigd.

Een beetje spannend was het aanvankelijk wel. Zouden de weergoden geen roet in het eten gooien, maar dat viel mee. Volgens de KBO was het mooi ‘klootschietweer’. De deelnemers gingen in kleine groepjes op pad. Nadat ze weer terug waren, kon de nazit beginnen. “Het was een sportieve middag, maar het was vooral gezellig en daar ging het ook vooral om. Elkaar weer ontmoeten, horen hoe het gaat, samen praten en samen lachen”, zo laat de KBO Heino weten.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.