KBO Heino pakt activiteiten weer op met geslaagde klootschietmiddag

HEINO – De KBO Heino heeft vorige week woensdag, na vele maanden waarin niks kon en mocht, een sportmiddag gehouden. Zo’n vijftig deelnemers verzamelden zich die middag bij restaurant de Veldhoek in Heino om te gaan klootschieten. Ook de leden van zusterbond PCOB waren uitgenodigd.

Een beetje spannend was het aanvankelijk wel. Zouden de weergoden geen roet in het eten gooien, maar dat viel mee. Volgens de KBO was het mooi ‘klootschietweer’. De deelnemers gingen in kleine groepjes op pad. Nadat ze weer terug waren, kon de nazit beginnen. “Het was een sportieve middag, maar het was vooral gezellig en daar ging het ook vooral om. Elkaar weer ontmoeten, horen hoe het gaat, samen praten en samen lachen”, zo laat de KBO Heino weten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.