Inwoners Den Nul denken mee over inrichting N337

ZWOLLE – Inwoners van Den Nul mogen meedenken over de herinrichting van de provinciale weg N337 bij Den Nul. Via de website van de provincie kunnen zij reageren op drie mogelijke varianten. Daarnaast is er op donderdag 15 juli van 16.00 tot 20.00 uur een inloopbijeenkomst in Brasserie Op Duur in Den Nul.

De provincie gaat in 2022 groot onderhoud uitvoeren aan de N337 en deze verkeersveiliger maken. Er is ruimte om in Den Nul fietspaden langs de weg aan te leggen die los liggen van de rijbaan. In één van de varianten wordt een fietspad voorgesteld voor gebruik in twee richtingen. Een andere variant gaat uit van twee losliggende fietspaden waarop gefietst wordt in één richting. De derde variant richt zich op de huidige situatie, waarbij de fietsstroken op de rijbaan liggen. De drie inrichtingsvarianten zijn tot stand gekomen door inbreng van Plaatselijk Belang Den Nul-Fortmond-Duur en inwoners. Kijk voor meer informatie op staging2.overijssel.nl/n337dennul.
Reageren is tot en met vrijdag 13 augustus mogelijk via de website van de provincie. De inloopbijeenkomst op donderdag 15 juli is met name gericht op mensen die wel willen reageren, maar voor wie dat online lastiger is. Bovendien is het op maandagavond 19 juli (19.30-20.30 uur) mogelijk om telefonisch hulp of een toelichting te krijgen van de omgevingsmanager.
De provincie Overijssel beslist aan het einde van de zomer welke inrichting de Rijksstraatweg krijgt. In het najaar volgt nog een officiële inspraakprocedure.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.