Inschrijving Diepe Hel Holterbergloop geopend

NIJVERDAL – De inschrijving voor de Diepe Hel Holterbergloop in het weekend van 30 en 31 oktober is geopend. Vorig jaar zette het coronavirus nog een streep door de 33-ste editie, maar dit jaar staat het sein op groen. De start en finish is in Nijverdal. Het programma van de Diepe Hel Holterbergloop begint zaterdag 30 oktober om 20.30 uur met de 6 km Nightrun. Hardlopen in het donker, met knallende muziek en sfeerverlichting. Na afloop van het sportieve gedeelte is er een afterparty in de feesttent. Op zondag 31 oktober volgen de 10 kilometer, de halve marathon, de bedrijvenloop en de kidsrun. Ook kan er ingeschreven worden voor een wandeltocht van 10 of 20 kilometer. Beide routes laten de mooiste plekken van de Sallandse Heuvelrug zien. Na afloop is het mogelijk om tegen bijbetaling te genieten van een uitgebreid ontbijt.

staging2.diepehelholterbergloop.nl

Foto: Emile Willems

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.