Home / Algemeen / Inschrijving Diekmarkt geopend

Inschrijving Diekmarkt geopend

WIJHE – Ondanks alle onzekerheid aangaande de coronamaatregelen gaan de voorbereidingen van de Diekmarkt op zaterdag 4 september gewoon door. De inschrijving voor standplaatsen is dan inmiddels ook geopend. De rommelmarkt verbindt de Wijhese Molen met de kermis en de activiteiten in park Wijhezicht. Hard toe aan een zolderopruiming of het uitmesten van de schuur? Combineer dat dan met een marktplaats. Tot 1 augustus geldt een korting op het inschrijvingstarief. Alle informatie (en het inschrijfformulier) is te vinden op www.diekdaegen.nl/rommelmarkt-xxl/. Mocht de markt onverhoopt toch geen doorgang kunnen vinden, krijgen de inschrijvers hun geld terug.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.