Hellendoorn Open Air gaat door

HELLENDOORN – De kogel is door de kerk. Hellendoorn Open Air gaat door. Na alle versoepelingen en getroffen maatregelen denkt de organisatie dat Hellendoorn wel weer klaar is voor een feestje. “Het is nu te lang stil geweest in het dorp.” Het programma duurt van vrijdagavond 9 tot en met zondag 11 juli.

Het weekend wordt vrijdagavond om 19.30 uur afgetrapt met een bingo. Die bestaat uit acht rondes (met een hele berg prijzen). Aansluitend zorgt een DJ voor muziek. Zaterdagavond 10 juli om 18.00 uur volgt de Hellendoorn Open PubQuiz in park De Geuren. Presentator Chris Piguillet gaat het de deelnemers weer moeilijk maken met afwisselende vragen over actualiteit, muziek en alles waarvan je dacht dat je verstand had. Het winnende team wordt beloond met een bokaal, 250 euro aan cash en 250 euro aan consumptiemunten. Er is nog plek voor enkele deelnemende teams. Na afloop zorgt een DJ voor muziek.
Zondag staat de eerste editie van het Helders Bier Festival op het programma. De Helderse Klepperbloazers, die dit jaar hun 25 jarig bestaan vieren, organiseren een feest met gezelligheid, speciaalbiertjes, springkussens en de nodige muzikaliteit in De Geuren. Dat duurt van 14.00 tot 20.00 uur.
Om het terrein te kunnen betreden, dienen bezoekers wel een negatieve test, een herstelbewijs (maximaal zes maanden oud) of een vaccinatiebewijs te kunnen laten zien. Het testen voor toegang moet plaatsvinden binnen 40 uur voor aanvang van het evenement. Binnen 1 uur krijg je de uitslag. Houd er wel rekening mee dat als je naar alle drie de programmaonderdelen wilt, je twee keer moet testen.
Zie verder staging2.hellendoornopenair.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.