Hans Hutten neemt afscheid als voorzitter Tavenu

WIJHE – Heleen Riemersma is de nieuwe voorzitter van de Wijhese toneelvereniging Tavenu. Zij neemt het stokje over van Hans Hutten, die de voorzittershamer in totaal veertien jaar in handen had. Hij is bovendien al 27 jaar lid van de toneelvereniging.“Het is tijd dat ik mijn hamer doorgeef aan iemand anders”, zegt Hans. “Ik heb het al die jaren met veel plezier gedaan, ik heb genoten van alle contacten die ik namens Tavenu mocht onderhouden! Nu ga ik genieten van het feit dat ik in Wijhe gewoon Hans kan zijn in plaats van voorzitter. Het leuke van toneel is dat het mensen leert zichzelf te uiten, zichzelf te verplaatsen in een ander en dat je anders mag zijn dan je normaal bent. Toneel is een verrijking voor je persoonlijke ontwikkeling! Ik vond het plezierig dat mensen uit Wijhe Tavenu ook voor andere dingen konden vinden dan alleen de jaarlijkse voorstelling. Ook bij Koningsdag, Hallowieje of bij het opluisteren van bijvoorbeeld een jubileum.” Heleen vult aan: “Wil je meespelen? Dat kan! Meld je aan via tavenu.wijhe@gmail.com of kijk op onze socials. Voor jeugd en volwassenen!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.