Groen licht voor Mega Immuun Party

HENGELO (GLD) – De organisatie van de Zwarte Cross kondigde het plannetje eerder al aan, maar de kogel is nu door de kerk. De Zwarte Cross mag dit jaar dan, zoals eerder bekend werd, niet doorgaan, maar er komt een alternatief evenement: de Mega Immuun Party. “Van 24 tot en met 26 september knappen we er vol op met diverse acts op twee podia, op evenemententerrein de Schans in Lichtenvoorde. Zonder camping, dus klein maar fijn, maar met ook ander vermaak in de vorm van een vuurpijltje en kermisattractie hier en daar”, zo laat de organisatie weten. De Megatent en Undercovertent worden weer opgetuigd en al met al is er plek voor 20.000 bezoekers per dag. De organisatie werkt nog aan het programma. Meer info volgt zo spoedig mogelijk. Houd het Facebook-evenement en staging2.megaimmuunparty.nl in de gaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.