Gratis activiteiten tijdens Zomertour in De Tippe

RAALTE/HEINO – Op woensdag 11 augustus organiseert Sportbedrijf Raalte de Zomertour in buitenzwembad De Tippe. Samen met sportvereningen Hera’11, de Reddingsbrigade, Hevo, VV Heino en de Vrienden van de Tippe is er een divers programma gemaakt waardoor jong en oud kennis kan maken met maar liefst zestien verschillende gratis activiteiten en aquasporten. Een activiteit duurt dertig minuten per keer en deelname is gratis.

Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend verschillende aquasporten uitproberen en ervaren, zoals aquagym, -joggen, -power of -bootcamp, de borstcrawl of hoe het is om wedstrijd te zwemmen. Het kinderprogramma bestaat uit reddingszwemmen, free running, beach soccer, zeemeerminzwemmen, aquastars, parcours, spelletjes in het water, leren snorkelen en nog veel leuke andere activiteiten.
Vooraf online reserveren is verplicht en is mogelijk via staging2.zwembaddetippe.nl (daar is ook het volledige programma te vinden).
Vanwege de Zomertour is de Tippe op woensdag 11 augustus tussen 10.00 en 14.00 uur gesloten voor zwemmers die niet meedoen aan het programma. Van 07.00 tot 10.00 en van 14.00 tot 20.00 uur kunnen zwemmers wel reserveren om banen te zwemmen of recreatief te zwemmen. Bekijk de aangepaste openingstijden op staging2.sportbedrijfraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.