Home / Algemeen / Gouden Emmer neemt afscheid van juf Jenet

Gouden Emmer neemt afscheid van juf Jenet

HEINO – De Gouden Emmer in Heino heeft afgelopen donderdag afscheid genomen van juf Jenet Overmars. Na 24 jaar voor de klas te hebben gestaan, gaat zij nu genieten van een welverdiend pensioen. De dag begon met een mooie verrassing: Jenet werd thuis opgehaald door een oud-collega in een oude Morgan. Bij de feestelijk versierde school stonden kinderen, leerkrachten en ouders haar al op te wachten. Elke groep had een gezellige activiteit met Jenet bedacht. Zo was het een dag vol verrassingen.

Lees ook

OpStap op de Lemelerberg

REGIO – Op donderdagavond 12 augustus verzorgt Landschap Overijssel een ‘OpStap’ excursie op de Lemelerberg. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.