GGD tevreden over resultaten pop-up vaccinatielocatie in Raalte

ZWOLLE/RAALTE – GGD IJsselland is tevreden over de resultaten van de pop-up vaccinatielocatie op de Domineeskamp in Raalte. Woensdag werd de laatste prik gezet. In totaal hebben de medewerkers 3.029 vaccinaties gegeven.

“Woensdag ontvingen we de laatste mensen voor hun tweede prik. Iedereen kreeg hier het Moderna-vaccin, daarvan hadden we een extra levering ontvangen. De animo was groot, we zijn zeer tevreden over het resultaat”, zegt Sebastiaan van Buuren, projectleider vaccinatie COVID19.
De sfeer in de ‘bus’ was goed, volgens vaccinatiemedewerkster Christina Tijmens. “We voelden ons heel erg welkom in Raalte. De kleinschaligheid en het feit dat veel mensen elkaar natuurlijk kennen, zorgden voor gemoedelijkheid en leuke gesprekken. Er werd veel gelachen maar in deze coronatijd zijn er ook verhalen met een traan. Ook daarvoor hadden we een luisterend oor.”
De mobiele unit verhuist vandaag naar Wijhe. Van Buuren: “Daar geven we vanaf 23 juli tot en met 5 augustus de tweede vaccinatie aan mensen die hiervoor een afspraak hebben staan. Dat zijn er ruim 1.400.” Iedereen die nog graag een vaccinatie wil, maar achter het net viste voor een afspraak in de mobiele unit, kan een afspraak maken voor een van de reguliere vaccinatielocaties van GGD IJsselland. “En er is een mogelijkheid in Dalfsen en Zwolle waar je zo binnen kunt lopen voor een vaccinatie met het Janssen- of mRNA-vaccin. Zonder afspraak!”, voegt Van Buuren toe. De voorwaarden hiervoor zijn te vinden op de website van GGD IJsselland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.