GA Eagles Soccer Camps in Deventer en Apeldoorn

DEVENTER – Go Ahead Eagles presenteert in de zomervakantie weer een aantal Soccer Camps voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 15 jaar. De edities worden georganiseerd bij Sportclub Deventer, DVV Go Ahead en UVV Albatross in Apeldoorn/Ugchelen.

Tijdens de Go Ahead Eagles Soccer Camps staat plezier voorop. De Soccer Camps duren allemaal drie dagen (telkens van 8.30 uur tot 14.30 uur). Na het aanleren van nieuwe schijn- en passeerbewegingen brengen de deelnemers de aangeleerde skills in de praktijk tijdens verschillende kleine partijvormen.
De deelnamekosten bedragen 159 euro (inclusief een vernieuwd Go Ahead Eagles Soccer Camps tenue). Voor meer informatie en/of opgave zie staging2.ga-eagles.nl/soccercamps.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.