G-voetballers SV Raalte en ouders genieten weer volop

RAALTE – De laatste training van de G-voetballers van SV Raalte op 2 juli werd traditiegetrouw afgesloten met een wedstrijd tegen hun ouders, broers, zussen en bekenden. Gelukkig kon dit weer plaatsvinden door de versoepeling van de coronamaatregelen. Daarom alleen maar blije gezichten, zowel langs de lijn als op het veld. Na afloop kon iedereen een drankje halen in de kantine en zetten de ouders de leiding van het G-team in het zonnetje om hen te bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar. Want ondanks de coronamaatregelen werd er toch zoveel mogelijk getraind. Na de vakanties worden de trainingen weer hervat en gaat het G-voetbal (met inmiddels dertig spelers) al weer het achtste seizoen in.

Foto: Refik Kose

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.