‘Florale’ expositie van Marij Verheugen bij Heileuver

DALMSHOLTE – Heileuvers Schilderijenhuis in Dalmsholte luidt de zomer in met een ‘florale’ expositie van de Brabantse Marij Verheugen. Zij is docente bloemsierkunst aan AOC Helicon en volgde de opleiding tot interieurstylist bij Academie Arteis in Amsterdam. Haar studie kreeg een vervolg aan de Academie voor Beeldende kunsten in Mol (België), waar zij in 2020 haar diploma behaalde. Op originele speelse wijze creëert Marij natuurlijke objecten van diverse materialen; veelal vormen textiel, wol, plantaardige vezels en papier de basis. Bijzonder zijn de plantaardige drukken op doek. De kunstenaar is zaterdag 10 juli aanwezig om over haar werk te vertellen en demonstraties te verzorgen. De entree is gratis. Iedereen is die dag vanaf 11.00 uur welkom. De expositie is van maandag tot en met zaterdag dagelijks geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie zie staging2.marijmaakt.nl en staging2.heileuver.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.