Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het Rozendael in Heino. Voor deze excursie stelt de familie van Ittersum de tuinen exclusief open. De wandeling voert langs paden en lanen naar de boomgaard met vijver en de kruiden- en groentetuin. In de prachtige siertuin met border, ontworpen door de bekende tuinarchitect Piet Oudolf voeren de tinten roze, lila en paars de boventoon. Tijdens de excursie horen de deelnemers van alles over de cultuur en de natuur van het landgoed. De start is om 19.00 uur. Verzamelen bij de ingang van Het Rozendael, Rozendaelseweg 3 in Heino. De kosten zijn 3 euro per persoon. Opgave via tel. 0572-391955, mob. 06-30849512 of e-mail jenh.nijmeijer@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.