Een zomer vol activiteiten bij de Sallandse boeren

REGIO – De boeren van Salland Boert en Eet Bewust hebben weer een gevarieerd zomerprogramma samengesteld van activiteiten op hun boerderijen. Bij boerderijen in allerlei plaatsen zijn er activiteiten; van Heeten tot Diepenveen, van Haarle tot Luttenberg (De Laarman).

Denk aan een kijkje nemen bij het koeien melken, de boerin helpen met haar dagelijkse werkzaamheden of een leuke agro-fietstocht! Niet bang om vies te worden? Piggy’s Palace in Bathmen daagt iedereen uit om samen met de buitenvarkens een modderbad te nemen.
Liever creatief aan de slag? Dat kan ook. Elke dinsdag- en donderdagochtend in de zomervakantie organiseert Kunst van de Boer creatieve workshops op de boerderij voor kinderen van 9 tot en met 12 jaar. Voor volwassenen is er een workshop koeschilderen op canvas onder leiding van een kunstenares en een workshop natuurlijk focussen.
Toe aan wat uitdaging? Ga dan op expeditie bij twee boerenbedrijven. De deelnemers krijgen allerlei opdrachten om punten te scoren. Na afloop staat er een boerenlunch klaar.

staging2.sallandboerteneetbewust.nl/activiteiten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.