Een goede jas komt altijd van pas

  (Ingezonden mededeling)

  Een jas kopen, doe je niet alleen omdat je warm of bedekt wilt blijven. Het vormt een onderdeel van je outfit en is om die reden minstens zo belangrijk als je normale set kleding. Jassen zijn in veel gevallen specifiek geschikt voor een bepaalde periode van het jaar. Helemaal geen probleem, want zo kun jij ongegeneerd shoppen voor alle jaargetijden. Er zijn ergere dingen toch?

  Jassen kopen

  Waar je het in de zomermaanden op bepaalde dagen best zonder jas kunt stellen, is dit in de wintermaanden zeker niet het geval. Je wapenen tegen het gure en onvoorspelbare weer doe je natuurlijk wel in stijl. Kies daarom altijd jassen die zowel functioneel als mooi zijn. Het is immers het eerste dat mensen zien, als jij over straat loopt.

  Keuzestress

  De verschillende soorten en stijlen kunnen het kiezen van de juiste jassen best lastig maken. Om keuzestress te voorkomen, kun je alvast wat voorwerk doen voordat je gaat winkelen. Verdiep je even in het volgende en je zult zien dat het shoppen voor een geschikte jas ineens een stuk soepeler verloopt:

  • bepaal voor welk jaargetijde je een jas koopt
  • welk materiaal vind je prettig om te dragen?
  • heb je de voorkeur voor een lange of korte jas?
  • kies een kleur die zich goed laat combineren

  Door jezelf deze vragen op voorhand te stellen, heb je al een beter beeld van de jassen die in aanmerking komen.

  Geschikte jas

  Ben jij iemand die het in de winter snel koud heeft? Een gewatteerde jas met capuchon kan jou dan moeiteloos door de koude maanden heen helpen. Wil jij een jas dragen omdat je het niet fijn vindt om zonder jas buiten te lopen? Kies in dat geval voor een mooie tussenjas. Vaak zijn dit leuke korte jasjes met een bijzondere pasvorm. Je voelt net even iets gekleder als je een jas draagt en het staat ook nog eens leuk. Met een beetje geluk is de jas voorzien van zakken en hoef je zelfs geen tas mee te nemen.

   

   

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.